Hydrauliek voor interne transport middelen

tekening van jerrycan olie

De hydrauliek van jouw intern transport middel is van cruciaal belang voor het goed functioneren ervan. Wanneer daar iets in kapot gaat, krijg je te maken met stilstand en stagneert het interne transport.

Wat is Hydrauliek?

Onder hydroliek verstaan we alle onderdelen die nodig zijn om de olie door de machine te laten pompen. Je kan hierbij denken aan pompen, ventielenblokken, cilinders, slangen, accumulator en tanken

Accumulator

Een accumulator zorgt voor de stabilisatie van de lading. Indien dit onderdeel niet in je truck hebt is je mast heel onstabiel en hierdoor kunnen je slangen veel sneller breken. Wij adviseren dan ook altijd een accumulator indien veel buiten wordt gereden met de trucks.

Pompen

We kunnen pompen onderscheiden in 2 soorten pompen namelijk Tandwielpomp en plunjerpomp.

Hydrauliek onderdeel kopen bij AP Heftrucks

Een hydrauliek onderdeel nodig? Dan is het goed om te weten dat AP Heftrucks altijd zo’n 10.000 heftruckonderdelen op voorraad heeft, waaronder veel onderdelen voor hydrauliek. Je hebt daarbij de keuze uit aftermarket onderdelen of OEM-onderdelen van merken als BTToyotaNissan en Mitsubishi. Wil je weten hoe snel en hoe voordelig we jouw heftruckonderdeel voor hydrauliek kunnen leveren? Neem contact met ons op en we geven u in de meeste gevallen binnen een uur antwoord.