Hyster Heftruckonderdelen

Voor Hystert intern transportmaterieel onderdelen en de koop van een Hyster heftruck ben je bij AP Heftrucks aan het goede adres.

Over het merk Hyster

De naam ‘Hyster’ is een verbastering van ‘Hoist Her’, wat geroepen werd als houthakkers vroeger een omgevallen boom moesten ophijsen. Dat is dan ook de oorsprong van dit bedrijf uit Portland, Oregon: het maken van kranen voor de houtindustrie. In 1934 kwam de eerste heftruck op de markt. Het merk groeide al snel, zeker in de jaren vijftien, toen het zich in Nijmegen vestigde. Na enkele overnames is Hyster weer terug waar het hoort te zijn: een zelfstandige, onafhankelijke grote naam in de wereld van heftrucks.

Soorten trucks van het merk Hyster

Het merk Hyster is leverbaar in de volgende soorten trucks:

Heftruck
heftruck met lepels omhoog

Heftruck

Een vorkheftruck kan zware last vervoeren en ook nog op hoge hefhoogtes in en uitladen. Een heftruck kan horizontaal als verticaal transporteren.
Reachtruck

Reachtruck

Reachtrucks worden meestal gebruikt in magazijnen met hoge stellingen. Door de klein draaicirkel van een reachtruck kan heel economisch met ruimtes worden omgegaan. Een goed ander alternatief is een zijlader of een stapelaar.
Stapelaar

Stapelaar

Een stapelaar kan zowel horizontaal als verticaal transporteren. Bij last met een beperkt gewicht en lage hefhoogte is de stapelaar ideaal.
Elektrische pallettruck

Elektrische pallettruck

Elektrische pallettrucks zijn pallettrucks waarbij niet de mens maar de machine de aandrijfkracht verzorgt. Deze worden gebruikt voor het verplaatsen van pallets.
Handpompwagen

Handpallettruck

Handpallettrucks worden gebruikt voor het handmatig verplaatsen van pallets.

Hyster onderdelen kopen bij AP Heftrucks

Bekijk hier het totale aanbod van onderdelen voor uw heftruck en ander interne transportmiddelen!