Onderhoud LPG Heftruck

Wil je je LPG heftruck in topconditie houden? Dan is het van belang om goed te smeren. Niet alleen de lagers, maar ook de draaigedeeltes moeten regelmatig gesmeerd worden. Wanneer u dat niet doet, dan kunt u op termijn voor vervelende verrassingen komen te staan – om van hoge kosten nog maar te zwijgen. Daarnaast is het verversen van de olie uiteraard belangrijk, want olie die niet of te laat wordt ververst kan voor problemen met de motor zorgen. De filters – niet alleen de oliefilters, maar ook de luchtfilters – moeten daarnaast regelmatig vervangen worden. Wij kunnen u adviseren over de beste filters, smeermiddelen en olie voor jouw heftruck.

Veiligheid

Voor de veiligheid van uw medewerkers is het van belang om regelmatig de banden te controleren. Ook de vorken of lepels van de heftruck moet u goed in de gaten houden: versleten vorken kunnen een gevaar vormen.

Filters

Zonder een goed en schoon filter presteert uw heftruck niet zoals het hoort en loopt uw intern transport in het honderd. Of het nu om een oliefilter, luchtfilter, brandstoffilter of hydrauliekfilter gaat: bij AP Heftrucks hebben we filters voor alle merken heftrucks, zoals NissanToyotaBT en Caterpillar. Daarbij heeft u de keuze uit een voordelig aftermarket filter of een OEM-filter. Neem contact met ons op over de details van het filter dat u nodig heeft en we zorgen ervoor dat u snel duidelijkheid heeft over de kosten en de levertijd – in veel gevallen antwoorden we u zelfs al binnen een uur.

Smeermiddel

Wilt u uw heftruck in topconditie houden? Dan is het van belang om goed te smeren. Niet alleen de lagers, maar ook de draaigedeeltes moeten regelmatig gesmeerd worden. Bij AP Heftrucks koopt u de juiste smeermiddelen voor uw heftruck.

Banden

De wielen van uw heftruck zijn van cruciaal belang voor het functioneren ervan. Uw interne transport hangt ervan af! Bij AP Heftrucks hebben we altijd 10.000 onderdelen voor heftrucks op voorraad, waaronder wielen, rollen, banden en rupsbanden. Daarbij heeft u de keuze uit originele OEM-wielen of uit voordeliger aftermarket onderdelen voor uw heftruck. We leveren onderdelen en wielen voor alle merken heftrucks, van BT en Toyota tot Nissan en Mitsubishi. Neem contact met ons op en we voorzien u snel van het juiste wiel voor uw heftruck.

Onderhoud door AP Heftrucks

AP Heftruck is specialist in het onderhoud van LPG Heftrucks. Bij ons kan jij terrecht voor alle onderhoudswerkzaamheden. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.