Heftruck
heftruck met lepels omhoog

Heftruck kopen

Een vorkheftruck kan zware last vervoeren en ook op hoge hefhoogtes in en uitladen. Een heftruck kan zowel horizontaal als verticaal transporteren.
Reachtruck

Reachtruck kopen

Reachtrucks worden meestal gebruikt in magazijnen met hoge stellingen. Door de kleine draaicirkel van een reachtruck kan heel economisch met ruimtes worden omgegaan. Een goed ander alternatief voor een reachtruck kan een zijlader of een stapelaar zijn.
Stapelaar

Stapelaar kopen

Een stapelaar kan zowel horizontaal als verticaal transporteren. Bij last van een beperkt gewicht met een lage hefhoogte is een stapelaar ideaal.
Zijlader

Zijlader kopen

Zijladers zijn bedoeld om lange ladingen op een veilige manier te vervoeren, zowel horizontaal als verticaal ze worden daarom veel gebruikt in de hout en metaal branche.
Elektrische pallettruck

Elektrische pallettruck kopen

Elektrische pallettrucks zijn pallettrucks waarbij niet de mens maar de machine de aandrijfkracht verzorgt. Elektrische pallettrucks worden gebruikt voor het verplaatsen van pallets.
Handpompwagen

Handpallettruck kopen

Handpallettrucks worden gebruikt voor het handmatig verplaatsen van pallets.
Schrobmachine veegmachine

Schrob-/ veegmachine kopen

Een schrob- of veegmachine is een machine die in een korte tijd grote vloeroppervlakten kan schoonmaken. Er zijn diverse soorten schrob- en veegmachines beschikbaar. Voordat de juiste schrobmachine kan worden gekozen is het van belang te bepalen waarvoor de machine wordt gebruikt en in welke ruimte en wat voor soort oppervlakte.
Hoogwerker

Hoogwerker kopen

Een Hoogwerker kan mensen verticaal optillen om verschillende werkzaamheden op een gewenste hoogte uit te voeren. Het voordeel van een hoogwerker, ten opzichte van een steiger of ladder, is dat een hoogwerker veel stabieler en betrouwbaarder is.
Zwaarlast wagen

Zwaarlastwagen kopen

Zwaarlastwagens zijn aanhangwagens die tot 100 ton aan materialen kunnen transporteren.