Yale Heftruckonderdelen

Voor Yale intern transportmaterieel onderdelen en de koop van een Yale heftruck ben je bij AP Heftrucks aan het goede adres.

Over het merk Yale

Als u weet dat de onverwoestbare cilindersloten van Yale dezelfde oorsprong hebben als de heftrucks met dezelfde naam, weet u het al: met een heftruck van Yale haalt u een heftruck van topkwaliteit in huis. Zeker wanneer het gaat om de betrouwbaarheid behoren de heftrucks van Yale tot de absolute top in de markt.

Soorten trucks van het merk Yale

Het merk Yale is leverbaar in de volgende soorten trucks:

Heftruck
heftruck met lepels omhoog

Heftruck

Een vorkheftruck kan zware last vervoeren en ook nog op hoge hefhoogtes in en uitladen. Een heftruck kan horizontaal als verticaal transporteren.
Reachtruck

Reachtruck

Reachtrucks worden meestal gebruikt in magazijnen met hoge stellingen. Door de klein draaicirkel van een reachtruck kan heel economisch met ruimtes worden omgegaan. Een goed ander alternatief is een zijlader of een stapelaar.
Stapelaar

Stapelaar

Een stapelaar kan zowel horizontaal als verticaal transporteren. Bij last met een beperkt gewicht en lage hefhoogte is de stapelaar ideaal.
Elektrische pallettruck

Elektrische pallettruck

Elektrische pallettrucks zijn pallettrucks waarbij niet de mens maar de machine de aandrijfkracht verzorgt. Deze worden gebruikt voor het verplaatsen van pallets.
Handpompwagen

Handpallettruck

Handpallettrucks worden gebruikt voor het handmatig verplaatsen van pallets.

Yale onderdelen kopen bij AP Heftrucks

Bekijk hier het totale aanbod van onderdelen voor uw heftruck en ander interne transportmiddelen!