Heftruck
heftruck met lepels omhoog

Heftruck Onderhoud

Een vorkheftruck kan zware last vervoeren en ook nog op hoge hefhoogtes worden in en uitgeladen. Een heftruck kan worden horizontaal als verticaal transporteren.
Reachtruck

Reachtruck onderhoud

Reachtrucks worden meestal gebruikt in magazijnen met hoge stellingen. Door de klein draaicirkel van een reachtruck kan heel economisch met ruimtes worden omgegaan. Een goed ander alternatief is een zijlader of een stapelaar.
Stapelaar

Stapelaar Onderhoud

Een stapelaar kan zowel horizontaal als verticaal transporteren. Bij last met een beperkt gewicht en lage hefhoogte is de stapelaar ideaal.
Zijlader

Zijladers onderhoud

Zijladers zijn bedoeld om lange ladingen op een veilige manier te vervoeren. Veel gebruikt in de hout en metaal branches.
Elektrische pallettruck

Pallettruck onderhoud

Elektrische pallettrucks zijn pallettrucks waarbij niet de mens maar de machine de aandrijfkracht verzorgt. Deze worden gebruikt voor het verplaatsen van pallets.
Handpompwagen

Handpallettruck onderhoud

Handpallettrucks worden gebruikt voor het handmatig verplaatsen van pallets.
Schrobmachine veegmachine

Schrob-/ veegmachine onderhoud

Een Schrob- of Veegmachine is een machine die in een korte tijd grote vloeroppervlakten kan schoonmaken. Er zijn diverse soorten schrob en veegmachines beschikbaar. Voordat de juiste schrobmachine kan worden gekozen is het van belang te bepalen waarvoor de machine wordt gebruikt en in welke ruimte.
Hoogwerker

Hoogwerker onderhoud

Een Hoogwerker kan mensen verticaal optillen om verschillende werkzaamheden op een gewenste hoogte uit te voeren. Het voordeel van een hoogwerker, ten opzichte van een steiger of ladder, is dat een hoogwerker veel stabieler en betrouwbaarder is.
Zwaarlast wagen

Zwaarlastwagen onderhoud

Zwaarlastwagens zijn aanhangwagens die tot 100 ton aan materialen kan transporteren.