Nissan Heftruckonderdelen

Voor Nissan intern transportmaterieel onderdelen en de koop van een Nissan heftruck ben je bij AP Heftrucks aan het goede adres.

Over het merk Nissan

De eerste heftruck van Nissan rolde in 1957 van de band. Daarbij hebben ze gebruik gemaakt van de ervaring en kennis die ze bij de productie van auto’s hadden opgedaan. Al sinds de oprichting verliep de verkoop van de heftrucks heel goed en inmiddels is de heftruckdivisie van Nissan één van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt. Nissan Forklift heeft momenteel productiefaciliteiten in Spanje, Japan en de Verenigde Staten en heeft een verkoopnetwerk in meer dan 75 landen. Nissan is een betrouwbaar merk, dat vooral vooruitstrevend is op het gebied van verbrandingsmotoren. De nieuwe generatie motoren van Nissan is dan ook zeer milieuvriendelijk.

Vraag hier je heftruckonderdelen online aan!

Soorten trucks van het merk Nissan

Het merk Nissan is leverbaar in de volgende soorten trucks:

Heftruck
heftruck met lepels omhoog

Heftruck

Een vorkheftruck kan zware last vervoeren en ook nog op hoge hefhoogtes in en uitladen. Een heftruck kan horizontaal als verticaal transporteren.
Reachtruck

Reachtruck

Reachtrucks worden meestal gebruikt in magazijnen met hoge stellingen. Door de klein draaicirkel van een reachtruck kan heel economisch met ruimtes worden omgegaan. Een goed ander alternatief is een zijlader of een stapelaar.
Stapelaar

Stapelaar

Een stapelaar kan zowel horizontaal als verticaal transporteren. Bij last met een beperkt gewicht en lage hefhoogte is de stapelaar ideaal.
Zijlader

Zijlader

Zijladers zijn bedoeld om lange ladingen op een veilige manier te vervoeren. Veel gebruikt in de hout en metaal branches.
Elektrische pallettruck

Elektrische pallettruck

Elektrische pallettrucks zijn pallettrucks waarbij niet de mens maar de machine de aandrijfkracht verzorgt. Deze worden gebruikt voor het verplaatsen van pallets.
Handpompwagen

Handpallettruck

Handpallettrucks worden gebruikt voor het handmatig verplaatsen van pallets.
Hoogwerker

Hoogwerker

Een Hoogwerker kan mensen verticaal optillen om verschillende werkzaamheden op een gewenste hoogte uit te voeren. Het voordeel van een hoogwerker, ten opzichte van een steiger of ladder, is dat een hoogwerker veel stabieler en betrouwbaarder is.

Nissan onderdelen kopen bij AP Heftrucks

Bekijk hier het totale aanbod van onderdelen voor uw heftruck en ander interne transportmiddelen!