Still Heftruckonderdelen

Voor Still intern transportmaterieel onderdelen en de koop van een Still heftruck ben je bij AP Heftrucks aan het goede adres.

Over het merk Still

In 1920 startte Hans Still in Hamburg een werkplaats in elektromotoren. Al snel ging hij eigen producten ontwikkelen: draagbare generatoren. In 1949 maakte Still z’n eerste heftruck, de EGS 1000. Naast de nieuwe ontwikkelingen kwam er in dat jaar ook een servicedienst. Vandaag de dag staat Still bekend om zijn Duitse Degelijkheid en hoge kwaliteit.

Soorten trucks van het merk Still

Het merk Still is leverbaar in de volgende soorten trucks:

Heftruck
heftruck met lepels omhoog

Heftruck

Een vorkheftruck kan zware last vervoeren en ook nog op hoge hefhoogtes in en uitladen. Een heftruck kan horizontaal als verticaal transporteren.
Reachtruck

Reachtruck

Reachtrucks worden meestal gebruikt in magazijnen met hoge stellingen. Door de klein draaicirkel van een reachtruck kan heel economisch met ruimtes worden omgegaan. Een goed ander alternatief is een zijlader of een stapelaar.
Stapelaar

Stapelaar

Een stapelaar kan zowel horizontaal als verticaal transporteren. Bij last met een beperkt gewicht en lage hefhoogte is de stapelaar ideaal.
Zijlader

Zijlader

Zijladers zijn bedoeld om lange ladingen op een veilige manier te vervoeren. Veel gebruikt in de hout en metaal branches.
Elektrische pallettruck

Elektrische pallettruck

Elektrische pallettrucks zijn pallettrucks waarbij niet de mens maar de machine de aandrijfkracht verzorgt. Deze worden gebruikt voor het verplaatsen van pallets.
Handpompwagen

Handpallettruck

Handpallettrucks worden gebruikt voor het handmatig verplaatsen van pallets.
Schrobmachine veegmachine

Schrob-/ veegmachine

Een Schrob- of Veegmachine is een machine die in een korte tijd grote vloeroppervlakten kan schoonmaken. Er zijn diverse soorten schrob en veegmachines beschikbaar. Voordat de juiste schrobmachine kan worden gekozen is het van belang te bepalen waarvoor de machine wordt gebruikt en in welke ruimte
Hoogwerker

Hoogwerker

Een Hoogwerker kan mensen verticaal optillen om verschillende werkzaamheden op een gewenste hoogte uit te voeren. Het voordeel van een hoogwerker, ten opzichte van een steiger of ladder, is dat een hoogwerker veel stabieler en betrouwbaarder is.

Still onderdelen kopen bij AP Heftrucks

Bekijk hier het totale aanbod van onderdelen voor uw heftruck en ander interne transportmiddelen!