Over AP Heftrucks

Rijke historie van AP Heftrucks

AP Heftrucks heeft een rijke historie van bijna 25 jaar. In 1993 is een oud-heftruckmonteur, begonnen met het verkopen van heftruckonderdelen tegen een voordeliger prijs dan de aanbieders die toen op de markt voor heftrucks en palletwagens actief waren. Op dat moment waren dat alleen nog maar de dealers zelf: een eigenaar van een Toyota-heftruck kon alleen bij Toyota zelf terecht voor onderdelen. Een onwenselijke én dure situatie. Daarom hebben wij de markt opgeschud door eigenaren van heftrucks meer, en bovenal goedkopere, opties aan te bieden voor heftruckonderdelen en onderhoud.

Omdat de wereld in de loop der jaren dankzij het internet steeds kleiner werd en de vraag naar onze heftruckonderdelen steeds groter, zijn we ook begonnen met het exporteren van heftruckonderdelen. In 2014 is JMS Forkliftparts samengegaan met AP Heftrucks en daardoor ontstond een nog grotere en bredere leverancier van onderdelen voor heftrucks.

Onze klanten kiezen keer op keer voor AP Heftrucks omdat ze weten dat wij snel leveren tegen een gunstige prijs. Dat is belangrijk, want heftrucks zijn onmisbaar op menig werkvloer. Wanneer de heftrucks stilstaan, komen veel andere processen ook knarsend tot stilstand. Daarom vertrouwen onze klanten op de snelle levering en lage prijzen van ons.