Over AP Heftrucks

Locatie AP Heftrucks Zundert

AP Heftrucks bestaat al ruim 25 jaar.

Ons bedrijf is gestart met het alleen leveren van heftruckonderdelen en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat niet alleen onderdelen levert maar een totaalpakket aan service kan bieden.

Hierbij kan je naast het leveren van onderdelen voor intern transportmaterieel denken aan het huren, leasen of kopen van een heftruck, reachtruck, stapelaar, zijlader pallettruck, schrobmachine, hoogwerker,  zwaarlastwagen of zijladers.  Wij verhuren en/ of verkopen zowel nieuw als gebruikt transportmaterieel.  Verder verzorgen wij service, onderhoud en periodieke keuringen van al uw transportmaterieel, batterijen/accu’s, trappen, rolsteigers en elektrisch gereedschappen.

Onze monteurs zijn allen gecertificeerd (o.a. VGA, NEN 2484, NEN 3140) en hebben jarenlange ervaring.

Onze klanten kiezen keer op keer voor AP Heftrucks omdat ze kunnen rekenen op kwaliteit, een snelle levering en een lage prijs.

Kenmerken van onze manier van werken:

  • U krijgt van ons onafhankelijk advies. Doordat wij alle merken leveren zijn wij niet merk gebonden, hierdoor kunnen wij u eerlijk en onafhankelijk adviseren en goedkopere opties aanbieden voor onderdelen en onderhoud.
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn een van de grootste verkopers van intern transportmaterieel onderdelen in de Benelux, hierdoor kunnen wij onze onderdelen tegen een scherpe prijs aanbieden.
  • Geen probleem is voor ons te groot. Doordat wij werken met hoogopgeleide monteurs met jarenlange ervaring kunnen wij bijna elke probleem aan uw intern transportmaterieel oplossen.
  • Snelle levering en service. Bij stilstand komen wij altijd binnen 1 werkdag bij u langs. Onderdelen die op voorraad zijn, worden dezelfde dag aan u verstuurd.

Ervaringen

Levering van onderdelen
Onderhoud & keuringen
Aankoop van gebruikte heftrucks
Lease & verhuur

Eigenaar

Jean-Pierre van der Heijden

Jean-Pierre van der Heijden

Eigenaar

Eerlijk, klantgericht, flexibel en vakkundig. Enkele kenmerken van AP Heftrucks.

Een tevreden klant volledig ontzorgen voor een goede relatie op lange termijn. Dat is waar ons team voor gaat.

Levering van kwaliteit tegen de beste prijs. Klinkt simpel, maar wel een kenmerk waar we ons al ruim 25 jaar in onderscheiden.

Overtuig jezelf en neem vrijblijvend contact met ons op.

info@ap-heftrucks.nl

tel. +31 (0)76 5015 000

Certificering

Logo VCA

VCA veiligheidscertificaat

Logo VA keur

Keurmeester mobiel intern transport

Keuring ladders trappen en rolsteigers

ANEN 2484: Keurmeester ladders, trappen en rolsteigers

Keuring arbeidsmiddelen

NEN 3140: Controle van elektrische arbeidsmiddelen

Logo HSE

HSE risico's herkennen op de werkplek

Logo Cesaflex

Cesaflex DLP-PRO

Offerte ontvangen?

Ben jij opzoek naar een onderdeel voor je heftruck, wil je een reparatie laten uitvoeren of ben je van plan om intern transport materieel aan te schaffen? Vraag gerust een offerte bij ons aan. Wij helpen jou graag!