Jungheinrich Heftruckonderdelen

Voor Jungheinrich intern transportmaterieel onderdelen en de koop van een Jungheinrich truck ben je bij AP Heftrucks aan het goede adres.

Over het merk Jungheinrich

Friedrich Jungheinrich startte in 1948 zijn onderneming in Hamburg. Hij begon met de productie van steekwagens en palletwagens onder de naam Ameise.

In 1953 kwam de eerste heftruck in productie: De Ameise 55. Jungheinrich ontwikkelde daarnaast de eerste reachtruck. Jungheinrich staat vooral bekend om zijn totale aanbod in magazijninrichting en vooruitstrevendheid in nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van software en automatisering.

Soorten trucks van het merk Jungheinrich

Het merk Jungheinrich is leverbaar in de volgende soorten trucks:

Heftruck
heftruck met lepels omhoog

Heftruck

Een vorkheftruck kan zware last vervoeren en ook nog op hoge hefhoogtes in en uitladen. Een heftruck kan horizontaal als verticaal transporteren.
Reachtruck

Reachtruck

Reachtrucks worden meestal gebruikt in magazijnen met hoge stellingen. Door de klein draaicirkel van een reachtruck kan heel economisch met ruimtes worden omgegaan. Een goed ander alternatief is een zijlader of een stapelaar.
Stapelaar

Stapelaar

Een stapelaar kan zowel horizontaal als verticaal transporteren. Bij last met een beperkt gewicht en lage hefhoogte is de stapelaar ideaal.
Zijlader

Zijlader

Zijladers zijn bedoeld om lange ladingen op een veilige manier te vervoeren. Veel gebruikt in de hout en metaal branches.
Elektrische pallettruck

Elektrische pallettruck

Elektrische pallettrucks zijn pallettrucks waarbij niet de mens maar de machine de aandrijfkracht verzorgt. Deze worden gebruikt voor het verplaatsen van pallets.
Handpompwagen

Handpallettruck

Handpallettrucks worden gebruikt voor het handmatig verplaatsen van pallets.
Hoogwerker

Hoogwerker

Een Hoogwerker kan mensen verticaal optillen om verschillende werkzaamheden op een gewenste hoogte uit te voeren. Het voordeel van een hoogwerker, ten opzichte van een steiger of ladder, is dat een hoogwerker veel stabieler en betrouwbaarder is.

Jungheinrich onderdelen kopen bij AP Heftrucks

Bekijk hier het totale aanbod van onderdelen voor uw heftruck en ander interne transportmiddelen!