Elektrische pallettruck leasen, huren of kopen?

Een Elektrische (hand)pallettruck is een truck waarmee je handmatig horizontaal pallets kan verplaatsen. Het grote voordeel van een elektrische pallettruck ten opzichte van een gewone is de lichamelijke belasting. Een handpallettruck kan namelijk lichamelijk belastend zijn waar een elektrische pallettruck dat niet is.

Wat is een Elektrische handpallettruck?

De naam verklapt de functie eigenlijk al een beetje, want met een elektrische handpallettruck verplaats je elektrisch pallets. Een pallettruck kan de pallet maximaal 15 centimeter omhoog brengen  Het maximale hefvermogen is afhankelijk van de verschillende pallettrucks. Deze ligt tussen de 1 en 2,5 ton.

De voordelen van een Pallettruck op een rij

  • Je kan op een snelle manier de pallets verplaatsen
  • Makkelijk te manoeuvreren
  • Minder fysiek belastend dan een handpallettruck
  • Voorkomt overbelasting van uw medewerkers
  • Makkelijk te bedienen

Pallettrucks bij AP Heftrucks

Wil jij weten wat voor type elektrische handpallettruck AP Heftrucks kan leveren die bij jouw vraag past? Bij ons kun je nieuwe en gebruikte kopen, leasen of huren. Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Huren

Heb je de handpallettruck tijdelijk nodig voor een project of een kortere periode? Dan is het voor jou de beste optie om te huren.

Kopen

Ben je van plan om de truck voor langere tijd te gaan gebruiken? Dan is het interessant om er zelf een te kopen.

Leasen

Leasen kan aantrekkelijk zijn als je de truck wel voor een langere periode wilt gebruiken, maar niet in één keer de hele aankoopsom wil / kan betalen.

  • Korter dan 6 maanden
  • Volledig eigenaar
  • Eigenaar, zonder investering

Pallettrucks kopen bij AP Heftrucks

Wij bieden niet alleen nieuwe pallettrucks te koop aan, maar ook gebruikte trucks. Alle trucks zijn natuurlijk gekeurd en technisch nagekeken. In onderstaand overzicht vindt u een greep uit ons actuele aanbod pallettrucks.