Bij AP Heftrucks kunt u terecht voor onderdelen voor alle merken heftrucks, handpallettrucks of elektrische pallettrucks. Dankzij onze contacten met leveranciers over de hele wereld zijn onze heftruckonderdelen heel scherp geprijsd. Naast goede kwaliteit producten en een lage prijs, staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Of uw heftruck nu van Toyota, Linde, Caterpillar of BT is: wij hebben voor u het juiste onderdeel. Van filter tot rupsband en van zwaailicht tot stoel.

Advies over onderhoud

Iedere heftruck heeft zo z’n unieke eigenschappen en onderhoudsvereisten. Daarom vindt u op onze site niet alleen heftruckonderdelen, maar ook een schat aan informatie over het onderhoud dat uw heftruck vergt. We maken voor u inzichtelijk wat u nodig heeft voor periodiek onderhoud. Een telefoontje of een e-mail is vervolgens genoeg om de onderdelen voor het onderhoud van uw heftruck of palletwagen te bestellen. We zorgen dat u ze zo spoedig mogelijk in huis hebt, zodat uw monteurs het onderhoud snel kunnen uitvoeren en de heftrucks of palletwagens niet of nauwelijks buiten bedrijf zijn.

Overzicht onderdelen

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we onze heftruckonderdelen onderverdeeld in groepen. U kunt bij ons terecht voor onderdelen in de volgende productgroepen: